Ad Code

Responsive Advertisement

Στραγγάλισε την γυναίκα του λόγω περβολικής δόσης καφεΐνης!

Share
Ο Woody Will Smith αντικρούει τις κατηγορίες ότι στραγγάλισε την γυναίκα του από πρόθεση και ισχυρίζεται ότι η υπερβολική δόση καφεΐνης του προκάλεσε προσωρινά παράνοια, μόνο για το… βράδυ του φόνου. Διαβάστε περισσότερα
Ο κύριος Smith φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα… ευρηματικός και είχε επικίνδυνες προθέσεις για την σύζυγό του όπως ο γνωστός ήρωας στην ταινία Mr and Mrs Smith, αλλά στην ζωή το «σενάριο» εξελίχθηκε διαφορετικά από τον κινηματογράφο.
Ο Smith βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών του Kentucky και υποστηρίζει ότι ήπιε τόσα πολλά αναψυκτικά με καφεΐνη μαζί με χάπια για την  διάιτα τα οποία περιέχουν επίσης καφείνη, που δεν είναι δυνατό να έχει σκοτώσει συνειδητά  την 28χρονη γυναίκα του Amanda.
Στην κατάθεσή του ο δράστης είπε ότι θυμάται αμυδρά και θολά τις ώρες που συνέβη το έγκλημα σαν να βρισκόταν σε ονειρική ζάλη. ‘Όμως για να ρίξουμε λίγο φώς στην υπόθεση, πρέπει να αναφερθεί ότι ο Smith, από τον Μάιο του 2004 δεν είχε ησυχία στον ύπνο  του.
Όχι όμως από τους καφέδες αλλά επειδή ζούσε με τον φόβο ότι η γυναίκα του θα πάρει τα δύο τους παιδιά και θα τον εγκαταλείψει, όπως κατέθεσε και ο ψυχολόγος Robert Noelker που παρακολούθησε τον δράστη μετά την σύλληψή του.
Η δικαστική έρευνα αναφέρει ότι ο συνδυασμός αναψυκτικών με τα χάπια δίαιτας που έπαιρνε ο Smith του έδινε περισσότερα από 400mg καφεΐνη την ημέρα. Την στιγμή που η Αμερικανική Ψυχιατρική Ομοσπονδία προσδιορίζοντας την πνευματική διαταραχή ορίζει ως υπερβολική δόση τα 300mg καφεΐνης, όσο είναι δηλαδή περίπου τρία φλιτζάνια καφέ.