Ad Code

Responsive Advertisement

Φορτηγά: συγκέντρωση στο Σύνταγμα – Αμετακίνητη η κυβέρνηση


Share
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων μια μέρα πριν την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή. Οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι, ενώ ορισμένοι μιλούν για ολονύχτια καθιστική διαμαρτυρία μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/9). Διαβάστε περισσότερα

Σε επιφυλακή βρίσκονται αστυνομία και εισαγγελικές αρχές κατόπιν εντολής της κυβέρνησης που εμφανίζεται αμετακίνητη στις θέσεις της.
Μάλιστα, τέσσερις Εισαγγελείς Πρωτοδικών έχουν επιφορτιστεί με την εποπτεία της πορείας και έχουν εντολή, σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται η διάπραξη αυτεπάγγελτα διωκόμενων αδικημάτων, να εφαρμόζουν αμέσως την αυτόφωρη διαδικασία.
Ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας είπε ότι το νομοσχέδιο θα περάσει χωρίς περαιτέρω παρατάσεις διότι το επάγγελμα πρέπει να ανοίξει.
Σημειώνεται πως προς το παρόν δεν παρατηρείται παρακώλυση κυκλοφορίας στις εθνικές οδούς, αλλά σημαντικά προβλήματα έχουν εμφανιστεί στην αγορά καθώς έχει παγώσει η εξαγωγική δραστηριότητα, ενώ έχει διακοπεί η λειτουργία βιοτεχνιών και βιομηχανιών ελλείψει πρώτων υλών.
Απο i-live news