Ad Code

Responsive Advertisement

Ευθύνες Αλογοσκούφη για ΟΤΕ;


Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία που αφορά τη μεταβίβαση μετοχών του ΟΤΕ στη Deutsche Telekom, προκειμένου να διερευνηθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες κατά του Γιώργου Αλογοσκούφη.Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε με αφορμή υπόμνημα που υπέβαλε στον εισαγγελέα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό σημείωμα της εισαγγελίας, με βάση το υπόμνημα του ΣΥΡΙΖΑ και την κατάθεση του μάρτυρα Κωνσταντίνου Παπαδιγενόπουλου «καταγγέλλεται η τέλεση αξιόποινων πράξεων από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κατά τη σύναψη της σύμβασης πώλησης μετοχών μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Telekom, η οποία υπεγράφη τη 14η Μαΐου 2008, κατά παράβαση των διατάξεων της οδηγίας 2004/25 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Απριλίου 2004 σχετικά με τις δημόσιες προσφορές εξαγοράς για την προστασία των μειοψηφούντων μετόχων».




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση