Ad Code

Responsive Advertisement

Δουλέμποροι αφόπλισαν αστυνομικούς


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται άνδρας ο οποίος ακινητοποίησε με όπλο ένα φορτηγό στον Ασπρόπυργο με 50 λαθρομετανάστες το οποίο είχαν κατασχέσει οι αρχές και το οδηγούσαν στη Διεύθυνση αλλοδαπών, το βράδυ της Δευτέρας (11/10).

Αναλυτικότερα, είχε στηθεί μπλόκο στην περιοχή και οι άνδρες της διεύθυνσης αλλοδαπών ακινητοποίησαν το φορτηγό με τους λαθρομετανάστες με τον οδηγό να τρέπεται σε φυγή μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Καθώς οι αστυνομικοί μετέφεραν το φορτηγό προς τη Διεύθυνση αλλοδαπών ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, ένα αυτοκίνητο τους έκοψε την πορεία αφού δύο άγνωστοι πυροβόλησαν στον αέρα, άρπαξαν τα υπηρεσιακά όπλα και στη συνέχεια ο ένας από αυτούς πήρε το φορτηγό και εξαφανίστηκε ενώ ο άλλος διέφυγε με το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον άνδρα με το ΙΧ τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν ενώ αναζητείται ακόμη ο δεύτερος συνεργός.
cosmo.gr



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση